pijl

Even voorstellen…

Misschien leuk om even te weten bij wie je komt logeren als je boekt?

Mijn naam is Giséla. Ik ben voorheen altijd werkzaam geweest in het basisonderwijs, maar na bijna 25 jaar was ik alweer een poosje op zoek naar een nieuwe uitdaging!
Toen de boerderij op ons pad kwam, was dit een mooie kans om eens te kijken naar de mogelijkheden voor mijn eigen B&B.
Na een grondige verbouwing / restauratie ben ik in juni 2021 van start gegaan. Het was natuurlijk afwachten hoe alles zou gaan, vooral in de tijd van corona, maar al snel kwamen de boekingen binnen en bleek het een goede keuze te zijn geweest. 
bed and breakfast zwolle voorstellen

Ik houd van het contact met mensen, het tot een gezellig en aangenaam verblijf maken en ook inrichten en bloemen zijn mijn passie. Dit kan ik op deze  manier allemaal samenbrengen!
Ik ben me bewust van het geluk dat ik heb om zo dicht bij huis zulk leuk werk te hebben gevonden.
Ook de reacties van de gasten zijn een motivatie om alles zo gezellig mogelijk te maken en te voldoen aan jullie wensen!

Van de gemeente Kampen en Zwolle ontvingen we afgelopen zomer zelfs de Erfgoedprijs voor het herstel van de boerderij; een extra mooie opsteker natuurlijk!
Ik hoop jou/ jullie snel eens te ontmoeten zodat ik je alles kan laten zien en jullie mee kunnen genieten van alles wat we in het mooie Zwolle te bieden hebben,

Hartelijke groet,

Giséla, Juffertje in het Groen

bed and breakfast zwolle interieur-13 Groot